Բոլորս էլ գիտենք, որ եղանակային առանձնահատկությունների հետ կապված՝ ցանկալի է ձմռանը հատուկ սննդակարգ պահպանել: Հաշվի առնելով դա՝ բժիշկները կարծում են,…
Բանանը պարունակում է երեք բնական շաքար` սախարոզա, ֆրուկտոզա և գլյուկոզա` մանրաթելերի հետ համակցված: Բանանն ապահովում է էներգիայի վայրկենական, կայուն և…
Բրոկոլին չի դադարում աշխարհին զարմացնել իր նորանոր օգտակար հատկություններով: Այս անգամ, Անգլիայի գիտնականները պարզել են, որ այս հիանալի մթերքը դանդաղե…
Համաձայն որոշ սննդաբանների՝ մրգային հյութերը շաքարի մեծ աղբյուր են:
Մրգային հյութերը կարևոր վիտամինների ու ֆիտոնուտրիենների հետ մեկտեղ, պարունակում են…
Սոխը լավ է շնչառական և իմունային համակարգերի համար: Այն ունի ուժեղ հակաբակտերիալ եւ հակասնկային հատկություններ և ուժեղ հակառակորդ է ինֆեկցիոն հիվանդու…
Պրոֆեսոր Ռոդնի Բիլթոնը կոչ է անում ուտել միայն կանաչ բանան, արգելում է ճզմել խաշած կարտոֆիլը՝ այն խյուսի վերածելով և պատրաստել այն զեյթունի յուղով, աս…
Բժշկությանր տարիներ ի վեր հայտնի է, որ քաղցկեղը միայն ժառանգաբար փոխանցվող հիվանդություն չէ, այլ նաև կախված է արտաքին միջավայրից՝ սթրեսներից կամ սխալ …